Zendeck

Minimalisme in hout

Transformeer uw ruimte met Zendeck, de ultieme vloer- en wandoplossing voor een moderne, Scandinavische en minimalistische esthetiek. Vervaardigd uit Douglas spar op een berken multiplex drager, biedt Zendeck een gladde, elegante uitstraling die perfect past in luxe boetieks, wellnesscentra en kantooromgevingen. Met de mogelijkheid voor zeer brede planken en nauwelijks zichtbare naden, is Zendeck een statement van West-Europese kwaliteit en design. 

Planken

Visgraat

Hongaarse punt

Wandbekleding

Onze Zendeck kleuren:

Umber

Taupe

Rose

Ivory

(Onze specialisten ontwikkelen elke kleur die u maar wil.) *Ook te verkrijgen als wandbekleding

Breng rust in uw ruimte

Speciaal ontworpen voor een internationale B2B-doelgroep, combineert Zendeck een soft gloss afwerking met een schone, minimalistische look. Het resultaat is een opgeruimd, overzichtelijk en schoon gevoel dat elke ruimte verheft. Maatwerk is mogelijk, waardoor u de vloer kunt aanpassen aan de specifieke eisen van uw merk of project. Bovendien is Zendeck ecologisch verantwoord, waardoor het een duurzame en milieuvriendelijke keuze is.

Of u nu de inrichting van een modewinkel, een therapieruimte of een kantooromgeving verzorgt, Zendeck is meer dan een vloer; het is een ervaring. Beschikbaar als vloer- en wandplanken, biedt Zendeck een veelzijdige oplossing die zowel visueel als functioneel indruk maakt. Kies voor Zendeck en breng uw ruimte naar een hoger niveau.

  • Vloerdelen
  • Wandbekleding
  • Plafondbekleding

Informatie

Vraag uw sample box aan!

Voor bedrijven die de kwaliteit en stijl van onze vloeren zelf willen ervaren, bieden wij een speciale sample box aan. Deze box bevat een selectie van onze standaard houten vloeren, zodat u de texturen en afwerkingen direct kunt beoordelen. Vraag nu uw sample box aan en ontdek hoe onze vloeren uw projecten kunnen verrijken.

Dealer aanvraag

nl_NL

Download de brochure