Colonize

Maak kennis met Colonize, de premium vloeroplossing speciaal ontworpen voor de veeleisende professional. Of u nu een architect, interieurdesigner, aannemer of eigenaar van een winkel- of hotelketen bent, Colonize biedt een rauwe, robuuste uitstraling die naadloos aansluit bij ruimtes die een unieke identiteit vereisen. Colonize is opgebouwd uit een eiken toplaag op een berken multiplex drager, waardoor het zowel duurzaam als veelzijdig is.

Planken

Visgraat

Hongaarse punt

Wandbekleding

Onze Colonize kleuren:

Espresso

Pearl

Midnight

Champaign

Charcoal

Honey

Soiree

(Onze specialisten ontwikkelen elke kleur die u maar wil.) *Ook te verkrijgen als wandbekleding

Colonize past echt, altijd

Onze op maat gemaakte opties in formaten, kleuren en afwerkingen zorgen ervoor dat Colonize altijd de ideale keuze is voor uw project.

Bovendien zijn onze vloeren niet alleen van hoge kwaliteit maar ook aantrekkelijk geprijsd. Met de mogelijkheid voor wereldwijde levering in hoge volumes, zijn we de betrouwbare partner voor al uw vloerbehoeften. Colonize kan zelfs worden aangepast aan uw merkbeeld, waardoor het een echt unieke vloeroplossing is die esthetiek, functionaliteit en duurzaamheid combineert.

Colonize is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:

  • Vloerdelen
  • Wandbekleding (massief eiken)
  • Plafondbekleding (massief eiken)

Informatie

Vraag uw sample box aan!

Voor bedrijven die de kwaliteit en stijl van onze vloeren zelf willen ervaren, bieden wij een speciale sample box aan. Deze box bevat een selectie van onze standaard houten vloeren, zodat u de texturen en afwerkingen direct kunt beoordelen. Vraag nu uw sample box aan en ontdek hoe onze vloeren uw projecten kunnen verrijken.

Dealer aanvraag

nl_NL

Download de brochure