CozyOak

Gemaakt van duurzaam geproduceerd Europees eikenhout -dat wordt verlijmd op een berkenmultiplex drager- is CozyOak de ideale keuze voor een houten vloer op vloerverwarming. Door uitsluitend te kiezen voor de beste kwaliteit, gaan onze vloeren gegarandeerd jarenlang mee.

CozyOak vloeren zijn 100% FSC hout en 100% Made in Holland.

Standaard

Visgraat

Hongaarse punt

Onze CozyOak kleuren:

White wash

Smoked white

Smoked brown

Natural

Natural white

Natural grey

Chocolate brown

Black wash

(Onze specialisten ontwikkelen elke kleur die u maar wil.) *Ook te verkrijgen als wandbekleding

Ontwikkeld voor vloerverwarming

Niet elke houten vloer is geschikt voor vloerverwarming maar CozyOak houten vloeren zijn dat wel. CozyOak houten vloeren ‘werken’ nauwelijks bij opwarming doordat alle houtdelen in onze eigen fabriek met de juiste zorg worden gedroogd, voorgespannen, en verlijmd. Door de gekozen houtsoorten en ranke maatvoering is de warmtedoorgifte optimaal en blijft het comfortgevoel lang hangen na het uitzetten van de verwarming. Het resultaat: een fraaie, betaalbare, én duurzame houten vloer die minstens 2 keer zo lang meegaat als pvc.

Gemakkelijk te onderhouden

Uw CozyOak houten vloer is vlot gelegd en gemaakt om op te leven. Uw vloer in goede staat houden doet u gemakkelijk zelf. U hoeft alleen maar stof te zuigen en te dweilen.

Tijdloze duurzaamheid

Hout scoort simpelweg beter dan kunststof alternatieven als het gaat om energiezuinigheid wanneer het wordt toegepast op vloerverwarming. Doordat onze vloeren in Nederland op een duurzame manier worden gemaakt heeft de CozyOak houten vloer een veel kleinere ecologische voetafdruk. Daarnaast is ons hout afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Waar bijvoorbeeld een pvc vloer aan het eind van zijn levensduur moet worden verwijderd en afgevoerd (en niet meer te recyclen is), is een CozyOak houten vloer op termijn te schuren en opnieuw te kleuren.

Iets duurder in aanschaf, veel voordeliger over de levensduur

Een CozyOak houten vloer is in aanschaf slechts enkele euro’s duurder dan een gemiddelde pvc vloer. Alleen is de levensduur van een houten vloer aanzienlijk langer dan die van een kunststof alternatief en daarom veel goedkoper op de lange termijn.

Comfortabeler dan natuursteen of pvc

Parket heeft een hogere warmteweerstand dan een steenachtige vloerafwerking of PVC-lamel. Maar dit heeft geen negatieve invloed op het verwarmen en koelen van een woning en er zijn geen hogere energieverliezen meetbaar. De voor vloerverwarming ontwikkelde vloeren kunnen een positieve bijdrage leveren op het rendement en levensduur van een warmtepomp. En de verwarmde ruimtes worden langer als comfortabel ervaren. Lees meer in Warmtepompen en parket

Dealer aanvraag

nl_NL